Med lyset om våren våkner både åkeren og menneskene til liv, og vi lengter etter smaken av ferske grønnsaker. På sensommeren og høsten bugner åkeren i alle slags farger, men hva skal vi lage av alt det gode og delvis uvante? Og hvordan skal vi ta vare på maten og smakene gjennom sesongene?

Den erfarne gartner-gastronomen Elisabeth Fagerland har i denne boka samlet enkle, varierte og spennende hverdagsretter fra hele verden, laget med norske, kortreiste grønnsaker i sesong. I tillegg viser hun oss hvordan enkel kunnskap om grunnsmakene, tekstur og farger kan gjøre oss tryggere og mer fleksible på kjøkkenet.

Her lærer du hvordan du lett kan å oppfylle både kostholdsråd og bærekraftsmål, samtidig som boka hjelper deg å handle mer lokal mat, noe som gir økt norsk selvforsyning.

Oppskriftene i boka er sortert etter sesong og grønnsak, og er tilpasset slik at den fungerer om du bor langt i nord eller sør i landet. Rettene er grønnsakssentrert, men Fagerland har også tatt med et knippe oppskrifter med kjøtt og fisk.

Et nytt standardverk i det norske kjøkkenet.

2024
Bokmål
20,5 x 27,0 cm
320 sider
Trådinnbunde hardcover, gull folie, leseband, sylskarpt offset-trykk.
Klimatransparent bokproduksjon

Formgjeving: Rune Døli

ISBN 9788279593782

Handlekorg
Lukk
Handlekorga er tom.
-+
Tittel
Tal
Pris

Totalt: NOK

MVA utgjer NOK

Fri frakt i Noreg

Send inn manus
Lukk
Kjøpsvilkår
Lukk
Foreign rights
Lukk