Interiørdesign i verdensklasse

Gunvor C. Røkholt er en av de mest profilerte interiørdesignere i Norge. De siste 15 årene har hun arbeidet med prosjekter som tar vare på norsk kulturarv gjennom bruk, varsom turisme og kortreiste opplevelser. I arbeidet sitt er Gunvor opptatt av historiefortelling og formidling. Hun ønsker å synliggjøre historiene i interiørene og gjenspeile disse i alt fra fargesetting, tapeter og møbler.

Gunvor har utviklet interiøret hos noen av de mest eksklusive overnattingsplassene i landet. I boken viser hun frem interiøret til ni av disse som 29|2 Aurland i Sogn, Knutholmen i Kalvåg, Mancave i Bergen, Riddertunet i Beitostølen og Åmot gard i Sunnfjord. I boken vil hun ta leseren med på en reise i tid og rom. Gjennom personlige fortellinger og et rikt antall fotografier tatt av ulike fotografer som Knut Bry, Thomas Barstad Eckhoff og Helle Frogner, vil hun inspirere leserne til å oppleve norsk kulturarv.

Boken er en praktbok, lukseriøst utstyrt og innbundet i tekstil – et lite møbel.

2021
Bokmål/engelsk
21,5 x 26,0 cm
448 sider
Innbundet i utsøkt tekstil med gullfolie.

Formgjeving: Camilla Ådland Jensen

ISBN 9788279592327

Sagt om boka:

«Dette må være en av forlagets flotteste utgivelser og så absolutt en interiørdesigner og eierne av de unike stedene, verdig. Det står ikke på kvalitet verken i papirvalg, innbinding eller design. Her blir både tekst og bilder ytt rettferdighet – nesten hver side er et kunstverk alene. Superdyktige fotografer leverer til stjerner.

Definitivt en coffee tablebok til mye glede og stor inspirasjon. Om man ikke har samme utgangspunkt som de som her presenteres, kan det være mange ideer å hente for å friske opp eget hjem. Fargevalg, gardiner, stilleben, lyssetting ...
»

Handlekorg
Lukk
Handlekorga er tom.
-+
Tittel
Tal
Pris

Totalt: NOK

MVA utgjer NOK

Fri frakt i Noreg

Send inn manus
Lukk
Kjøpsvilkår
Lukk
Foreign rights
Lukk