Oppfinnaren Snutt er mest interessert i å finne opp geniale ting og merkelege duppedingsar. Når ungdommane i Olsen by bryt seg inn i oppfinnarfabrikken for å få han til å gi dei sol og varme heile året, ser han sjansen til å lage ei genial oppfinning som gjer det umoglege mogleg.

Isbjørnungen Burrr lever på Nordpolen og har forferdeleg vasskrekk. Han held seg helst på store, trygge isflak og har dessutan eit skjerf slik at han bli taua i land dersom han skulle falle ut i vatnet.

Den geniale oppfinninga til Snutt gjer at det blir mykje sol både i Olsen og på Nordpolen. Og med fint vêr heile dagen, blir det varmt. Veldig varmt. Altfor varmt for isflaka i alle fall.

Det forferdeleg geniale freseskyflyet tek opp klimaproblematikken på ein humoristisk og for barn lett tilgjengeleg måte. Fredrik Rysjedals fantasifulle illustrasjonar følgjer lesaren gjennom boka og gir denne drivande historia eit fargerikt preg.

Boka eignar seg til høgtlesing for barn frå 6 år, og som sjølvlesing frå ca. 8 år.

2015
Nynorsk
14,8 x 19,5 cm
125 sider
Innbunden

Formgjeving: Øystein Vidnes
Illustrasjon: Fredrik Rysjedal

ISBN 9788279592228

Sagt om boka:

«Fine og morsomme illustrasjoner i en sober og mild palett med en overraskende kraftig neon-orange som blikkfang allerede på omslaget. Illustrasjonene varierer i størrelse, tegningene er tynne og delikate, og plutselig er et helt oppslag fylt med fine bilder mot en farget bakgrunn. Ett pluss for fin for- og baksats. Et godt stykke arbeid.»

Handlekorg
Lukk
Handlekorga er tom.
-+
Tittel
Tal
Pris

Totalt: NOK

MVA utgjer NOK

Fri frakt i Noreg

Send inn manus
Lukk
Kjøpsvilkår
Lukk
Foreign rights
Lukk