Tenk om vi kunne forvandlet de mange grønne hageflekkene i norske nabolag fra plen til kjøkkenhager, dyrke våre egne selvvoksende beredskapslager!

I Matauk med pallekarm gir den folkekjære hageeksperten Maria Berg Hestad deg oppskriften på hvordan du kan dyrke mye grønnsaker på liten plass i egen hage. Du får praktiske tips til hvordan du på kort tid kan etablere en fullverdig kjøkkenhage med enkle grep og ved hjelp av pallekarmer, og hvordan du kan få til flere avlinger på en sesong. Tipsene er tilpasset både små og store hageflekker. Du får steg for steg-arbeidsoppgaver for hver uke, grønsaksportretter, tips til samplanting og lagring, topp ti-lister og mye mer.

Boka passer både for deg som vil dyrke dine aller første poteter og gulrøtter og for deg som ønsker å bli mer selvforsynt med egne grønnsaker. Visste du at 12 pallekarmer faktisk kan gi opptil 100 kg mat på én sesong? Og det er lite som smaker bedre enn egenproduserte grønnsaker høstet like utenfor døra.

2023
Bokmål
17,0 x 23,4 cm
192 sider
Innbunden med kvartbind i tekstil, foliepreg, spottlakk.
Klimatransparent bokproduksjon

Formgjeving: Øystein Vidnes

ISBN 9788279593508

Sagt om boka:

«Det virkelig originale ved denne boken er hvordan man kan oppnå flere avlinger i en sesong ved å kombinere ulike planter i samme pallekarm. […] Denne boken er full av informasjon og gode råd, som vil være til nytte både for nye og erfarne plantedyrkere. »

Handlekorg
Lukk
Handlekorga er tom.
-+
Tittel
Tal
Pris

Totalt: NOK

MVA utgjer NOK

Fri frakt i Noreg

Send inn manus
Lukk
Kjøpsvilkår
Lukk
Foreign rights
Lukk