Lev drivhusdrømmen din!

Har du en drøm om å dyrke dine egne tomater, agurker eller kanskje til og med fersken? Å dyrke sin egen mat har aldri vært mer populært, og mange drømmer om sin egen grønne oase som bugner av fargerike smaksbomber. Men trenger du å bruke tusenvis av kroner på dyre drivhus og årlig vedlikehold?

I sin nye bok viser den folkekjære hageeksperten Maria Berg Hestad hvordan du raskt og enkelt kan komme i gang med drivhusdrømmen din uten store investeringer i penger og tid.

I boka får du gode råd om hvordan du kan utnytte drivhuset best mulig for å dyrke mat hele året – uten å tilføre kunstig varme. Du får tips til å lage bed enkelt og billig, og hva du bør så til hvilken tid for å forlenge sesongen i begge ender.

Aldri før har det å dyrke selv vært så enkelt som det blir ved hjelp av Marias hemmeligheter. Kom i gang med drivhuset allerede i høst, så kan du sikre deg en ekstra lang sesong til våren.

2021
2. opplag
Bokmål
17,0 x 23,4 cm
224 sider
Innbunden med kvartbind i tekstil, foliepreg, spottlakk.

Formgjeving: Øystein Vidnes

ISBN 9788279593256

Sagt om boka:

«Boka er ekstremt detaljert i sine forklaringer, og hauger og lass med bilder gjør det enekelt å følge med på hva vi skal og ikke skal gjøre. […] Og hvis du nå sitter og gleder deg til den vekstsesongen som ligger noen måneder foran oss , då er Dyrk enkelt med drivhus et stykke litteratur du bør skaffe deg.»

Handlekorg
Lukk
Handlekorga er tom.
-+
Tittel
Tal
Pris

Totalt: NOK

MVA utgjer NOK

Fri frakt i Noreg

Send inn manus
Lukk
Kjøpsvilkår
Lukk
Foreign rights
Lukk