I praktverket Akershus – et kulturhistorisk riss fortelles historien om mennesker, utvikling og virksomhet i Akershus gjennom mange tusen år.

Området har en rik kulturhistorie som strekker seg 11000 år tilbake i tid. Gjennom alle disse årene har menneskene satt sine spor i landskapet. I Akershus - et kulturhistorisk riss trekkes linjer gjennom tid og rom, fra steinalderens pionerbosetting i Follo til dagens byvekst i alle fylkets regioner.

Denne prakt- og faktaboka er fullspekket med fakta, kart, tabeller og fotografier. Boka er todelt, og første del omhandler fylkets forhistorie som strekker seg fra steinalder og frem til senmiddelalder. I del to blir leseren tatt med til nyere tid som spenner fra 1500-tallet til i dag.

Boka blir utgitt i samarbeid med Akershus fylkeskommune som igjen har samarbeidet med Akershusmuséet om det faglige innholdet.

2015
Bokmål
24,0 x 26,0 cm
464 sider
Innbundet, halvbind med foliepreg.

Formgjeving: Silje Nes

ISBN 9788279592365

Sagt om boka:

«Akershus - et kulturhistorisk riss er spennende lesning for alle med interesse for Akershus' historie og den tilknytning fylket gjennom mange år har hatt til Oslo.»

Handlekorg
Lukk
Handlekorga er tom.
-+
Tittel
Tal
Pris

Totalt: NOK

MVA utgjer NOK

Fri frakt i Noreg

Send inn manus
Lukk
Kjøpsvilkår
Lukk
Foreign rights
Lukk